مقاله ارزیابی روش Touchdown Nested PCR برای جلوگیری از اتصالات غ
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/27:: 2:27 صبح
مقاله ارزیابی روش Touchdown Nested PCR برای جلوگیری از اتصالات غیراختصاصی و افزایش اختصاصیت در تکثیر ژنی ویروس های نقص ایمنی انسان و هپاتیت جی تحت word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی روش Touchdown Nested PCR برای جلوگیری از اتصالات غیراختصاصی و افزایش اختصاصیت در تکثیر ژنی ویروس های نقص ایمنی انسان و هپاتیت جی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی روش Touchdown Nested PCR برای جلوگیری از اتصالات غیراختصاصی و افزایش اختصاصیت در تکثیر ژنی ویروس های نقص ایمنی انسان و هپاتیت جی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی روش Touchdown Nested PCR برای جلوگیری از اتصالات غیراختصاصی و افزایش اختصاصیت در تکثیر ژنی ویروس های نقص ایمنی انسان و هپاتیت جی تحت word :
مقاله ارزیابی روش Touchdown Nested PCR برای جلوگیری از اتصالات غیراختصاصی و افزایش اختصاصیت در تکثیر ژنی ویروس های نقص ایمنی انسان و هپاتیت جی تحت word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در ارمغان دانش از صفحه 12 تا 22 منتشر شده است.
نام: ارزیابی روش Touchdown Nested PCR برای جلوگیری از اتصالات غیراختصاصی و افزایش اختصاصیت در تکثیر ژنی ویروس های نقص ایمنی انسان و هپاتیت جی
این مقاله دارای 11 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Touchdown Nested PCR؛ اتصالات غیراختصاصی
مقاله افزایش اختصاصیت
مقاله تکثیر ژنی
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: فلاحی شهاب
جناب آقای / سرکار خانم: روان شاد مهرداد
جناب آقای / سرکار خانم: کنارکوهی عذرا
جناب آقای / سرکار خانم: قنبری رضا
جناب آقای / سرکار خانم: حاجی عبدالباقی محبوبه
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه و هدف: یکی از پارامترهای مهمی که در واکنش زنجیره ای پلی مراز آشیانه ای برای بهینه سازی می توان در نظر گرفت، دمای دورگه شدن پرایمر با DNA الگو میباشد. یکی از تغییرات صورت گرفته در روش واکنش زنجیره ای پلی مراز معمولی استفاده از روش Touchdown PCR است که برخلاف برنامه واکنش زنجیره ای پلی مراز معمولی و استاندارد که از یک دمای اتصال ثابت برای تکثیر توالی استفاده می شود، در این روش محدوده ای از درجه حرارت های اتصال استفاده می شود. مطالعه حاضر به منظور ازریابی کارایی روش Touchdown Nested PCR برای جلوگیری از اتصالات غیراختصاصی و افزایش اختصاصیت در تکثیر ژنی طراحی و انجام شد.
مواد و روش ها: این یک مطالعه تجربی است که طی سال های 1388 ـ 1387 در دانشگاه تربیت مدرس انجام شد. نمونه های جمعیت مورد بررسی در این مطالعه، 35 مورد پلاسمای بیماران آلوده به ویروس هپاتیت جی و 35 مورد پلاسمای بیماران آلوده به ویروس نقض ایمنی انسان بودند. بعد از استخراج اسیدنوکلئیک، طراحی پرایمرهای مورد نظر برای دو ویروس نقص ایمنی انسان و هپاتیت جی و ساخت cDNA ، روش واکنش زنجیره ای پلی مراز آشیانه ای به دو صورت استاندارد و Touchdown بر روی نمونه های کنترل مثبت و منفی انجام شد.
یافته ها: در تمامی نمونه های مثبت باند مورد نظر مشاهده شد، در حالی که در هیچ یک از نمونه های کنترل منفی انسانی و ویروسی هیچ باندی مشاهده نشد. در نمونه های مثبت با روش استاندارد، پس از الکتروفورز محصولات واکنش زنجیره ای پلی مراز، باندهای غیراختصاصی به ویژه در نمونه های ویروس نقص ایمنی انسان و به مقدار کمتری در نمونه های ویروس هپاتیت جی مشاهده شد. پس از اجرای پروسه Touchdown میزان باندهای ناخواسته و غیراختصاصی، تا حد زیادی کاهش یافت و یا کاملا حذف شد.
نتیجه گیری: در مطالعه حاضر علی رغم شکل گیری باندهای ناخواسته در واکنش استاندارد، با اجرای پروسه Touchdown باندهای اضافی بدون این که اثر منفی در میزان محصول نهایی ایجاد شود، به میزان قابل توجهی کاهش یافتند. با توجه به سادگی این روش و نیز عدم ایجاد هزینه و مراحل کاری اضافی به نظر می رسد که استفاده از این پروتکل برای بهینه سازی سریع واکنش های زنجیره ای پلی مراز، روشی منطقی و به صرفه باشد.
کلمات کلیدی :